i6L inland voor de ms Kasbah

Op een kraakheldere vriesmorgen in de Zuiderzeehaven in Kampen heeft Ronald de Jong een nieuwe TV-schotel geïnstalleerd op de Kasbah, het droge lading schip uit Zwijndrecht. Het betrof de populaire i6L Inland, Intellian's best verkopende systeem. De i6 staat bekend om zijn robuustheid en uitzonderlijk sterke signaal.

Het Intellian i6 Marine Satellite Television systeem biedt een glashelder beeld en is betrouwbaar. De i6 en i6P antennes zijn ontworpen voor vaartuigen vanaf 70 meter, maar kleiner dan de meeste antennes voor vaartuigen van deze grootte. Schippers of bemanningsleden kunnen genieten van satelliettelevisie zonder verwarrende set-ups of lastige bedrading kwesties; gewoon de televisie aanzetten en bladeren door de kanalen. Via de satelliet providers die je al kent is de Intellian i6-serie een geweldige manier om tv te kunnen kijken op uw schip. Net als andere Intellian antennes biedt de i6 serie innovatieve Wide Range Search (WRS) en Dynamic Beam Tilting (DBT) mogelijkheden, die zelfs in ruw weer een sterk signaal ontvangen. De i6L Inland is ook nog eens aantrekkelijk geprijst!

 

OcanSat wenst de schipper van de Kasbah, zijn gezin en bemanning veel kijkplezier!

 

Company Information

 

PB 33

4255ZV Nieuwendijk

 

T   +31 (0)85 04 03 600

E   fred.maartens@oceansat.com

 Socialize with us! 

About Oceansat

 

Did you know that Oceansat installed the first Intellian V110 VSAT antenna? 

 

 

Interested? E-mail us!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.